Lån med betalningsanmärkning

Dela

Visste du att du kan låna pengar snabbt även om du har betalningsanmärkningar? Ja, inte nog med att det finns gratis lån och att de flesta smslångivare inte tar någon UC, de accepterar även folk som ansöker om smslån med betalningsanmärkningar. Att låna pengar med betalningsanmärkning är helt klart lite krångligare än utan anmärkning, men det finns ändå stora chanser för dig att få lån.

Smslån är nästan det enda lån du kan ta om du har betalningsanmärkningar, bortsett från något enstaka lån som kräver en säkerhet och privatlån som kräver att någon går i borgen för dig.  Det finns även en och annan lånförmedlare som i bästa fall kan vaska fram ett privatlån utan borgen åt dig, men det är inte alltid det går.

När du tar ett smslån kan du alltså låna pengarna snabbt, låna pengarna gratis och låna trots betalningsanmärkningar. Ja, det finns många fördelar med smslån. Se en komplett lista på långivare som tillåter smslån med betalningsanmärkning här.

Topp-3 lån med betalningsanmärkning

  • Onea är bäst på snabblån med lång betalningstid
  • OK med anmärkning


Ansök nu

  • Låna mellan 500 och 10 000 kr
  • Du får låna trots betalningsanmärkning


Ansök nu

  • Erbjuder lån upp till 15 000 kr!
  • I vissa fall med betalningsanmärkning


Ansök nu

Krav för att låna pengar med betalningsanmärkningar

För att få låna pengar när du har betalningsanmärkningar måste du ha fått ordning på din ekonomi och du får inte har kvar några skulder hos kronofogden. Om du är osäker på om din ekonomi är bra nog är det bara att ansöka ändå eftersom smslångivaren gör sin egen bedömning och den brukar inte vara så hård, så även om du själv tror att det är kört kanske du ändå blir beviljad. Det kostar inget att försöka.

De flesta smslångivare som beviljar lån trots betalningsanmärkningar har vissa krav på hur färska betalningsanmärkningarna får vara och hur många anmärkningar du får ha. Ferratum, till exempel, vill att inte att du ska ha en betalningsanmärkning som är nyare än 6 månader och de accepterar max 6 anmärkningar, vilket förvisso inte är så lite det. ViaConto, som också accepterar betalningsanmärkningar, har ingen uttalad policy för hur många anmärkningar du får ha men de vill inte att du har dragit på dig fler än 2 betalningsanmärkningar under de senaste två åren.

Så här brukar kraven i korthet se ut för dig som vill ta ett smslån trots betalningsanmärkningar:

  1. Du får inte ha några skulder hos kronofogden.
  2. Din betalningsförmåga måste vara god nog för att få låna. Det här gäller såklart även för de som inte har några betalningsanmärkningar, men vissa långivare kan kräva att du har något bättre marginaler än andra. Det flesta smslångivare har inte hårdare krav på dig som vill låna med betalningsanmärkning och de som har det brukar ändå ha ganska låga krav.
  3. Du får inte har dragit på dig en betalningsanmärkning nyligen, normalt inte under det senaste halvåret.
  4. Vissa långivare har ett tak för hur många betalningsanmärkningar man får ha medan andra gör en individuell bedömning även när det gäller anmärkningarna. Då vägs de mot din disponibla inkomst.

I övrigt finns det inga speciella krav för dig som vill ta ett sms lån med betalningsanmärkning.

Kan jag ta större lån med betalningsanmärkningar?

Här på låna-snabbt.nu hittar du en jämförelsesajt för smslån i vår meny ovan, där kan du hitta smslångivare som lånar ut upp till 20000 kr med betalningsanmärkning. De tipsar även om ifall lånförmedlare i bästa fall kan fixa fram ett ännu större lån åt dig.

Annars krävs det alltid en säkerhet om du vill ta ett större lån med betalningsanmärkning. Sådana lån kräver att du belånar din nuvarande bostad, om den inte redan är fullt belånad, eller att du tar ett bolån hos banken du vill låna hos.

Lycka till.