Svårt att få lån?

Dela

Brukar banken säga nej varje gång du gör en låneansökan hos dem? I så fall har du hamnat på rätt ställe för här på låna-snabbt.nu hittar du inte bara snabba lån utan även långivare som kan bevilja lån till dig som normalt har svårt att få ett lån, det gäller bara att vända sig till ”rätt långivare”.

Betalningsanmärkningar? Inga problem!

Betalningsanmärkningar är inget vidare, de kan ställa till det ordentligt för dig om du vill skaffa ett bredbandsabonnemang, hyra en lägenhet eller ta ett privatlån. Oftast är det helt kört att få ett lån hos en bank men när det gäller sms lån är det något helt annat. Det finns många smslångivare som accepterar ansökanden som har betalningsanmärkningar, bara du inte har alltför nya eller för många. I fältet ovan hittar du långivare som beviljar smslån med betalningsanmärkningar.

Låg inkomst eller ingen inkomst av tjänst? Det är lugnt!

Det finns många smslångivare som inte har något specifikt inkomstkrav, flera av dem hittar du hos oss men annars kan du alltid besöka jämförelsesajten smslånen.se som har en hel drös med långivare som gör en individuell bedömning av din inkomst. En del av dessa långivare kan du låna hos även om du lever på A-kassa, sjukpenning eller bara jobbar lite extra.

Skulder hos kronofogden? Nu blir det lite knepigare

Det är ytterst få, näst intill inga, smslångivare som beviljar lån till dig som har skulder kvar hos kronofogden. Anledningen till det är rätt så självklar: om du inte lyckas betala dina kronfogdeskulder, hur ska du då ha råd att betala tillbaka ett lån? Det är emellertid inte helt kört att få ett banklån hos vissa banker om du har en säkerhet, oftast handlar det om bolån med bostaden som säkerhet, däremot är det nästan omöjligt att få ett lån utan säkerhet.